Over ons

Verliefd


Na onze vele reizen zijn we verliefd geworden op Italië en zijn mooie producten en eetgewoonten.

De naam Il Ponto is een samensmelting van het Italiaanse ‘il ponte’ , dat ‘brug’ betekent, en 'oliva' , dat in de vorm van olijfolie als het bekendste culinaire product uit Italië dient. Na onze vele reizen zijn we verliefd geworden op Italië en zijn mooie producten en eetgewoonten. Met Il Ponto willen we een brug slaan tussen Italië en de Benelux, door olijfoliën en andere mooie producten hier te presenteren. Door de producten online te bestellen kunt u ook thuis genieten van ‘la bella Italia’. 

Wij geloven in excellentie door direct contact met onze leveranciers en de continue zoektocht naar de beste Italiaanse delicatessen. Onze selectie Italiaanse producten is een verrassende ontdekking.

We houden van echte smaak en eerlijke ingrediënten. Alleen het beste is goed genoeg.


De olijfolie, balsamico, truffel en delicatessen worden met respect en ambachtelijk geproduceerd door kleine producenten. Onze producten worden traditioneel en met liefde bereid. En dat proef je!
Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld en regelmatig aangepast.  Er komt zeker meer! 


De tevredenheid van onze klanten staat voor ons voorop. Heb je tips of adviezen voor de verbetering van onze service, neem dan gerust contact met ons op.